Personal training

Personal training-palvelut

Personal trainer Tomi Pakarinen valmentaa sinut kohti voimakasta, kivutonta ja kokonaisvaltaisesti toimivampaa kehoa, huomioiden juuri sinun taustasi, toiveesi ja tavoitteesi. Saat lisää tehoa ja voimaa treeneihisi sekä opit treenaamaan halutessasi kovaakin, turvallisesti, hajottamatta kehoasi. Tomilla on kokemusta monen tasoisista valmennettavista, aina kuntoutujista ammattiurheilijoihin. Kysy myös ruokavaliot. Tutustu lisää: Instagram ja Facebook #coachtomipak

Tomin valmennustapa omin sanoin: "Pyritään pois pelkästä suorittamisesta. Kokonaisvaltainen! Huomioonottava! Monipuolisempi! Jotain vähän enemmän.."

Valmennus asioissa ota yhteys suoraan Tomiin: puh. 046-5889030 / playerfactory.coach@gmail.com tai laita kyselyä Lastaamolle: info@lastaamo.fi

Hinnasto
Valmennuspaketit Hinta (sis alv)
5 kertaa 350€
10 kertaa 690€
20 kertaa 1200€

Ensimmäinen tapaaminen, ns. näytetunti, on aina maksuton, ja vasta sen jälkeen sitoudut halutessasi valitsemasi mittaiseen valmennussopimukseen.

maksamisen vaihtoehdot

Maksaa voit käynnin yhteydessä kassalla käteisellä, pankkikortilla sekä yleisimmillä tyky-seteleillä, -sovelluksilla ja -korteilla. Myös sähköpostilaskutus on mahdollinen (maksuehto 7 päivää), kertamaksulla tai kolmessa erässä. Asiakassopimukseen kirjataan tarkemmat ehdot, mm. sopimuksen irtisanominen jne.

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka, jossa yhdessä lastataan iloa elämään. Salimme sijaitsee osoitteessa Peräsimentie 13, 28200 Pori. Meillä on laaja tuntivalikoima, jota kehitetään eteenpäin salin asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat kuuluvansa mukaan porukkaan. Salin fiilis luodaan yhdessä! Lastaamolla nähdään!

AVOINNA

  • Avoinna lukujärjestyksen mukaan. Jos tarvitset kassapalveluita, ota ensin yhteyttä.
  • Omatoimitreenit avaintägillä klo 05.00-23.00 lukujärjestyksen tuntien ulkopuolella.
  • Lastaamo ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, joten jokainen kuntoilee omalla vastuullaan. Lastaamo suosittelee tapaturmavakuutuksen ottamista.

YHTEYSTIEDOT

© Lastaamo Oy 2018, All Rights Reserved / Web Design by ARR Designs, 2018