Lastaamon sauna

Vietä mukava pienen porukan saunailta, rento kokous tai virkistystilaisuus treenin ja saunomisen merkeissä viihtyisissä puitteissa Lastaamolla!

Lastaamon sauna soveltuu noin 10 hengen tilaisuuksiin. Tila koostuu viihtyisästä oleskelutilasta, pukuhuoneesta ja saunaosastosta. Oleskelutilan varustukseen sisältyy jääkaappi ja pakastin, hella/uuni sekä taulu-tv. Tilavan saunan lauteille mahtuu kerralla koko porukka!

Tiloihin voi vapaasti tuoda omia ruoka- ja juomatarjoiluja.

Tilavuokra sisältää saunatilojen vapaan käytön sekä perussiivouksen. Lisäpalveluna voitte tilata saunojille pyyhkeet tai vaihtoehtoisesti ottaa omat pyyhkeet mukaan.

Lisäpalveluna voit myös varata koko porukalle ohjatun ryhmäliikuntatunnin. Valittavana crosstraining, kahvakuula, saunajooga tai kehonhuoltotunti.

Tervetuloa viihtymään!

Varaukset ja tiedustelut info@lastaamo.fi tai tästä linkistä!

Lisäpalvelut
Pyyhevuokra 2,50€/kpl
Crosstrainingtunti Reipasta, toiminnallista harjoittelua oman kehon painolla tai välineillä. Tällä tunnilla kaikki pystyvät treenaamaan oman kuntotasonsa mukaan. 99,00€
Kahvakuulatreeni Kahvakuulatreenissä tehdään teknisesti helppoja, mutta fyysisesti haastavia liikkeitä. Sopii jokaisen kuntotasolle.  99,00€
Saunajooga Saunajoogassa rentoutuu sekä keho että mieli. Venyttävät joogaliikkeet tehdään noin 50 asteen lämmössä. Harjoituksen lisäksi tämä hetki on pientä arjen luksusta... Varaa mukaan 2 pyyhettä sekä vesipullo. 99,00€
Kehonhuolto Kehonhuolto on monipuolinen tunti, joka sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille. Rauhallisesti etenevällä tunnilla käydään halutessanne koko keho läpi, tai paneudutaan johonkin kehon ongelma-alueeseen.Tunnilla voidaan yhdistellä erilaisia kehonhuollollisia elementtejä, kuten venyttelyä, foam rollingia, liikkuvuusharjoituksia ja rentoutusta toiveidenne mukaan. 99,00€

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka, jossa yhdessä lastataan iloa elämään. Salimme sijaitsee osoitteessa Peräsimentie 13, 28200 Pori. Meillä on laaja tuntivalikoima, jota kehitetään eteenpäin salin asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat kuuluvansa mukaan porukkaan. Salin fiilis luodaan yhdessä! Lastaamolla nähdään!

AVOINNA

  • Avoinna lukujärjestyksen mukaan. Jos tarvitset kassapalveluita, ota ensin yhteyttä.
  • Omatoimitreenit avaintägillä klo 05.00-23.00 lukujärjestyksen tuntien ulkopuolella.
  • Lastaamo ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, joten jokainen kuntoilee omalla vastuullaan. Lastaamo suosittelee tapaturmavakuutuksen ottamista.

YHTEYSTIEDOT

© Lastaamo Oy 2018, All Rights Reserved / Web Design by ARR Designs, 2018