Juoksukoulut

Juoksukoulut

Lastaamon juoksukoulut on hyvä tapa oppia juoksemaan teknisesti oikein, parantaa kuntoaan sekä tehdä treenistä monipuolista ja vielä kaiken lisäksi kivassa ryhmässä. Treenit teemme aina ulkona eli pukeutuminen sään mukaan. Tavoitteena lopuksi on juosta 5 km, 10 km – puolimaraton, kuntosi ja tavoitteidesi mukaan. Jokainen kannustaa toinen toistaan ja varmasti saavuttaa tavoitteensa!

Suositus (ei pakollisia) ennen aloitusta, että juoksijoilla olisi mahdollisuus ladata puhelimeensa Sport Tracker tai vastaava GPS-ohjelma. GPS-sykemittarit myös loistavia motivaation lähteitä juoksukilometrien ja oman kehittymisen seurantaan.


ALKEISKOULU

Alkeiskoulu on suunnattu juoksusta kiinnostuneille aloittelijoille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Koulussa keskitytään kunnon kohottamiseen, juoksutekniikkaan ja turvalliseen lihaskuntoharjoitteluun. Tavoite voi olla ainoastaan kunnon kohotus tai vaikkapa 5–10 km matka.


JATKOKOULU

Jatkokoulu on hyvä tapa oppia juoksemaan teknisesti oikein, parantaa kuntoaan sekä tehdä treenistä monipuolista. Vaatimustaso jatkokouluun on 5 km yhtäjaksoinen juoksu. Tavoitteet voivat olla 10 – puolimarathon. Yhdessä on kiva treenata!

 
LISÄTIETOA

info@lastaamo.fi tai Lastaamon Facebook-sivun inboxiin.

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka, jossa yhdessä lastataan iloa elämään. Salimme sijaitsee osoitteessa Peräsimentie 13, 28200 Pori. Meillä on laaja tuntivalikoima, jota kehitetään eteenpäin salin asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat kuuluvansa mukaan porukkaan. Salin fiilis luodaan yhdessä! Lastaamolla nähdään!

AVOINNA

  • Avoinna lukujärjestyksen mukaan. Jos tarvitset kassapalveluita, ota ensin yhteyttä.
  • Omatoimitreenit avaintägillä klo 05.00-23.00 lukujärjestyksen tuntien ulkopuolella.
  • Lastaamo ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, joten jokainen kuntoilee omalla vastuullaan. Lastaamo suosittelee tapaturmavakuutuksen ottamista.

YHTEYSTIEDOT

© Lastaamo Oy 2018, All Rights Reserved / Web Design by ARR Designs, 2018