Aloittaminen

Lastaamolla on helppo alkaa käydä.

Ilmoittaudu starttikurssille tai starttiworkshoppiin, jossa opetellaan tuntien perusteet. Kurssin aikana saat perustaidot voimaharjoittelusta, kuten jalkakyykystä, maastavedosta, kahvakuulaharjoittelusta ja levytankotekniikoista. Käymme läpi myös erilaisia kehonpainoliikkeitä.

Starttikurssilta saat henkilökohtaista ohjausta pienryhmässä ja jo kurssin aikana saat vapaasti käydä salin kaikilla tunneilla, eli hintaan sisältyy starttikurssi 7 krt (2 krt / vko) ja Lastaamon kuukausikortti. Kurssin hinta: 99€ (opiskelijakortilla -50%) Kurssin käytyäsi harjoittelu kaikilla salin tunneilla onnistuu varmasti!

Starttikursseille voit ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen info@lastaamo.fi tai suoraan täällä. Seuraavien starttikurssien alkamisajankohdat löydät sivuiltamme kohdasta Palvelut > Ryhmävalmennus.

Jos sinusta tuntuu, että olet valmis suoraan tunneille etkä tarvitse starttikurssia, voit ostaa suoraan kuukausikortin tai 10-kortin. Kokeilukerta aina ilmainen! Ota ensin yhteyttä meihin info@lastaamo.fi

Lastaamolla on käytössä sähköinen kulunvalvonta, minkä ansiosta saat henkilökohtaisen avaimen. Voimassaolevalla kortilla pääset treenaamaan joka päivä klo 05-23 lukujärjestyksen tunneille tai tuntien ulkopuolella omatoimisesti.

Lastaamo on porilainen, kaikille avoin treenipaikka, jossa yhdessä lastataan iloa elämään. Salimme sijaitsee osoitteessa Peräsimentie 13, 28200 Pori. Meillä on laaja tuntivalikoima, jota kehitetään eteenpäin salin asiakkaiden toiveiden mukaan. Meille on tärkeää, että kaikki tuntevat kuuluvansa mukaan porukkaan. Salin fiilis luodaan yhdessä! Lastaamolla nähdään!

AVOINNA

  • Avoinna lukujärjestyksen mukaan. Jos tarvitset kassapalveluita, ota ensin yhteyttä.
  • Omatoimitreenit avaintägillä klo 05.00-23.00 lukujärjestyksen tuntien ulkopuolella.

YHTEYSTIEDOT

© Lastaamo Oy 2018, All Rights Reserved / Web Design by ARR Designs, 2018